Online kongresi

Dragi partneri i organizatori,
 
Novonastala situacija svih nas je primorala da nađemo neke nove načine funkcioniranja. Sukladno tome, kao jedna od novina proizašla u našem Da Riva timu je ponuda online kongresa, jer edukacijama i širenju znanja nitko i ništa ne može stati na put.       
 
Ukoliko trebate napraviti s Vašim suradnicima neki manji skup ili radni sastanak, vjerojatno će vaše potrebe zadovoljiti i neka aplikacija poput ZOOM-a. Međutim, ukoliko imate potrebe za nekim ozbiljnijim skupom primijetit ćete brojna ograničenja takvih rješenja.
 
Stoga Vam nudimo cjelovito rješenje u okviru aplikacije koja uključuje:·       
Organizatoru tečaja pružamo:
Dakle, riječ je o rješenju koje se može kompletno prilagoditi Vašim zahtjevima. Naš će Vam tim biti na raspolaganju sve vrijeme trajanja skupa za sve Vaše potrebe i tehničku podršku, kao i edukaciju predavača kako bi cijeli skup tekao nesmetano bez ikakvih problema i na Vaše zadovoljstvo.
 
Ukoliko Vam se ukaže potreba za nečim sličnim, nadamo se da ćete nam pružiti priliku da Vam prezentiramo i dostavimo našu ponudu i nastavimo suradnju sa Vama i na ovom polju. 
 

 POŠALJI UPIT

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se