NOVO: Opatija - šetnica Carmen Sylve (vođenje)

NOVO: Opatija - šetnica Carmen Sylve (vođenje)
Opatija, šarmantni primorski gradić bogate povijesti i kulture, ima mnoštvo fantastičnih lokacija, impresivnih spomenika, uređenih parkova i veličanstvenih vila koje čekaju na otkrivanje.
 
Ova je pak tura nešto drugačija, iako prolazi kraj glavnih simbola grada kao što su Hrvatsko šetalište slavnih na Slatini, Djevojku s galebom i Park Angiolina sa svim značajkama, ova tura nastavlja Lungomarom do Lipovice od kojeg kreće uspon do naselja Kosićevo prema Pobrima te zalazi na šetalište Carmen Sylve. Njime nastavljamo uz potpuno novi doživljaj grada s predivanim pogledom na cijelu Opatijsku rivijeru i Kvarnerski zaljev pa sve do izvora Vrutki i povratkom na Slatinu od kud je izlet i krenuo. 
 
Ova tura zalazi u zeleno zaleđe grada koje je oduvijek oduševljavalo njene posjetitelje, bili oni željni avanture ili mira. Saznajte uz predivne poglede i ugodnu šetnju zelenom šetnicom kako je uz pomoć lukavog župana i izgubljenog kralja ova šetnica nastala, ili tko je ta tajanstvena Carmen Sylva po kojoj nosi ime, te kakve veze Goethe i dugoimeni Karl Eitel Friedrich von Hohenzollern-Sigmaringen imaju s njom. 
 
POLASCI SRIJEDOM
Cijena:€ 30,00 ili Kn 225
Cijena uključuje
- vodiča
- boćica vode i snack
Minimum osoba4
Trajanje izletacca 2,5 sata

POŠALJI UPIT

Prijavite se na naš newsletter


Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se