INCENTIVI

INCENTIVI

INCENTIVE?
 
To je tzv. poticajno putovanje kojima se nagrađuju najvrijedniji zaposlenici a služi kao dodatno motivacijsko sredstvo, pogotovo kada novac sam po sebi nije dovoljan motivator. Takvo putovanje nije samo motivator zaposlenika, već služi i poboljšanju prodaje i poslovanja firme. Kako bi postigli očekivano bitno je da takvo putovanje bude profesionalno organizirano, jer u protivnom ima suprotni učinak.

TEAM BUILDING?
 
Jedan od najvažnijih faktora jednog teama, ili grupe zaposlenika je da znaju međusobno surađivati i zajedničkim snagama obaviti zadatak. Kaže se da nije svaka grupa team, al je svaki team grupa. Važno je da si međusobno vjeruju, motiviraju i surađuju. Teambuilding je skup aktivnosti koje služe kako bi Vaša grupa postala pravi team, a time u poslovnom okruženju ostvarivala iznadprosječne rezultate. Također potiče i bolju komunikaciju, osjećaj pripadnosti, povjerenja i zajedništva.

ZAŠTO MI?
 
Naše dugogodišnje iskustvo je puno uspješnih incentiva i team buildinga, dok Vama možemo razviti ponudu koja je napravljena specifično za Vas i potrebe Vaših zaposlenika te Vaših želja i ideja.
Nudimo Vam detaljnu organizaciju:
  • smještaja
  • transfera
  • putovanja
  • cateringa
  • team buildinga
  • svečanih večera
  • poklona
 
Veliki broj hotela, restorana i drugih sadržaja omogućuje nam da za Vas pripremimo događanja na najvišoj razini.
Smještaji s najvišim standardom.

 


 
 

Kontakti i radno vrijeme

Radno vrijeme:
Ponedjeljak - Petak:
08:00 - 16:00

Subota - Nedjelja: ZATVORENO
...

Anketa

Prijavite se na naš newsletter


Turistička agencija Da Riva koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se", čime se slažete sa korištenjem kolačića. Slažem se