Culture and Tourist Centre Opatija GERVAIS

Culture and Tourist Centre Opatija GERVAIS
 
Gradnja centra u kojem se 'kultura i kongresi sastaju pod Učkun' započela je u rujnu 2015. godine, na mjestu bivšeg opatijskog kina koje je srušeno da bi se stvorio prostor za novu zgradu.

U prizemlju centra je veliki foaje i Mala dvorana koja može primiti oko 300 posjetitelja. Na prvom katu je Velika dvorana s 493 ugrađena sjedala namijenjena odvijanju zahtjevnijih kazališnih i koncertnih produkcija, kino projekcija i kongresnih zbivanja. U suterenu se nalazi klupski prostor sa zasebnim ulazom koji može primiti oko 1000 posjetitelja.

Uz novi polivalentni centar Gervais i Ljetnu pozornicu, koja je zbog svojeg jedinstvenog arhitektonskog identiteta, simbioze zelenila i kamena te položaja na 'zelenom poluotoku' parka Angiolina često nazivana i 'biserom Mediterana', napokon možemo reći da kultura u Opatiji živi punim plućima.


Kontakti i radno vrijeme

Radno vrijeme:
Ponedjeljak - Petak:
08:00 - 16:00

Subota - Nedjelja: ZATVORENO
...

Anketa

Prijavite se na naš newsletter


Turistička agencija Da Riva koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se", čime se slažete sa korištenjem kolačića. Slažem se