„Belica bike“, Kastav 23.09.2017.

 „Belica bike“, Kastav 23.09.2017.
Turistička zajednica grada Kastva, u suradnji s Turističkom agencijom 'Da Riva' te uz potporu Grada Kastva, u subotu 23. rujna organizira 3. edukativno – rekreativnu kastavsku biciklijadu „Belica bike".
Kastavska biciklijada uz svoj neizostavni rekreativni, sadrži i edukativni dio o Kastavštini te povijesti šume Loza i Lužina, koju će na najbolji način predstaviti licencirani biciklistički vodiči. 
Rujanska biciklijada nosi naziv autohtone vinske sorte Kastavštine, Belice,  najavljujući tako nadolazeći vikend obilježavanja najvećeg kastavskog praznika - BELE NEDEJE.
 
Predviđeno okupljanje biciklista je na šetalištu Fortica s početkom od 8:00 sati, a početak biciklijade u 10:00 sati. Potrebno je napomenuti kako su dobrodošli sudionici svih uzrasta i razina fizičke spremnosti. Za najmlađe je sudionike osmišljen poseban program, a ostali će biciklisti odvoziti rutu prikazanu u galeriji, dužine nešto kraće od 18 kilometara. Sudionike će stazama provesti dvoje licenciranih te dva pomoćna biciklistička vodiča. Planirani povratak biciklista u Kastav je već između 13:30 i 14:00 sati, kada je predviđen ručak sudionika.
Kotizaciju u iznosu od 50 kuna za odrasle i 30 kuna za sudionike mlađe od 12 godina, koja uključuje ručak, okrijepu i bandana maramu, moguće je uplatiti online putem prijavnice navedene kasnije u tekstu, te na dan događanja prije samog početka biciklijade.
 
Svi sudionici sudjeluju na biciklijadi na vlastitu odgovornost uz obaveznu upotrebu biciklističkih kaciga. Također, preporuka sudionicima svakako je da, ukoliko su u mogućnosti, sa sobom ponesu i dodatnu zračnicu.
Za prijave do 3 dana prije događanja Organizator se obvezuje pribaviti poklon za sudjelovanje! Sve ostale informacije vezane za sudjelovanje na biciklijadi moguće je dobiti u turističkom uredu TZ grada Kastva, osobnim dolaskom, putem kontakt telefona: 051 / 691 - 425 ili putem e-maila: tz.grada.kastva@ri.t-com.hr.   
 
  
 
Prijava za sudjelovanje na Biciklijadi na sljedećem linku:
 
http://biciklijadakastav2017.da-riva.hr/
 
 
 

Kontakti i radno vrijeme

Radno vrijeme:
Ponedjeljak - Petak:
08:00 - 16:00

Subota - Nedjelja: ZATVORENO
...

Anketa

Prijavite se na naš newsletter


Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se